Egna böcker

Selma vill inte

En lättläst bok om den bestämda hunden Selma som vet vad hon vill och vad hon inte vill. En dag ska hon gå ut på promenad med lillmatte. Under hela promenaden vill hon göra tvärtemot vad lillmatte har lust med. Men det visar sig alltid finnas en speciell anledning till det...

Det här är en bok som kan väcka nya tankar och funderingar om hur det är att vilja eller inte vilja något och hur viktigt det är att lyssna på varandra.

En del av vinsten från den här boken går till den ideella föreningen Hundar utan hem. En förening som räddar och omplacerar avlivningshotade hundar och ger dem en andra chans till ett lyckligt och kärleksfullt liv.  

Utgiven 2021 av ditt bokförlag

Andra böcker

Månen som försvann

Albin Jonsson är sakletaren från Kråkstigen 1B. Han är pojken som är van att leta och att hitta.Men just den här onsdagskvällen får han ett uppdrag som han inte är säker på om han kommer att klara av. Månen har ramlat ner och någon måste hjälpa stjärnan Glittra att hitta honom. Kan Albin hitta månen i den stora skogen? Och hur ska de få tillbaka månen upp till himlen?

Författare: Stephanie Flintzberg
Illustratör: Annika Hirvonen
ditt bokförlag, 2020

Tvättkorgen

Ibland är allt tråkigt. Tiden kryper fram och det finns ingenting att göra. Så var det den här dagen för Lea och Kim. Tänk om de hade vetat, att just den här dagen skulle bli världens roligaste. Att de skulle få uppleva ett fantastiskt äventyr som började i tvättstugan, med en magisk tvättkorg.

Författare: Anette Majoros
Illustratör: Annika Hirvonen
ditt bokförlag, 2021