-----------------------------------------------
2 augusti 2020
GÖR OM GÖR RÄTT
Att måla (eller i mitt fall illustrera…) in sig i ett hörn. Lite av den känslan har mitt konto på Instagram känts den senaste tiden. Fokus har legat på illustrationer och det har känts tyngre och tyngre att komma på något nytt för att locka följare och gilla-markeringar. Och trots ihärdiga försök så har kontot inte fått något lyft.
Jag har länge känt att jag måste tänka om och göra rätt. Och som alltid kommer augusti till min räddning. Har alltid älskat hösten och känt att detta är tiden för nystart. Så igår poppade frågan upp i huvudet. Vem är jag och vad vill jag med mitt företag?
Är jag bara en illustratör? Svaret dök upp lika naturligt som frågan. Nej! Jag är ju så mycket mer! Efter lite funderande så landade jag i ordet kreatör. Enligt wikipedia är en kreatör någon som jobbar med att vara kreativ och använder sig av sin fantasi i syfte att skapa något. Och det är ju det jag är i grund och botten. Jag älskar att illustrera men jag älskar även skapande i så många andra former!
Så nu tar jag steget, brer ut mina vingar fullt ut och visar upp hela min skapande värld. Min förhoppning är att jag genom min blogg och min instasida ska kunna glädja och inspirera mina följare och inte minst mig själv!
Om du tycker att det låter intressant så följ mig gärna på resan. Tillsammans återförtrollar vi världen!
Back to Top