Kundinformation


Frakt och leverans

Vi levererar enbart inom Sverige. Frakt 60 kr. Leveranstid ca 3-5 arbetsdagar. En bekräftelse på att vi har mottagit din order skickas till den mail som du har uppgett och när ordern har behandlats återkopplar vi till dig. Vänligen se Skräpposten om det är så att orderbekräftelsen dröjer. Uppge gärna ditt mobilnummer vid beställning så har posten möjlighet att skicka sms-avisering om försändelsen är för stor för att levereras till din brevlåda.
Hör gärna av dig till mig om du har några frågor! 

Signerade exemplar

Vill du att boken ska dediceras till någon speciell? Lägg beställningen som vanligt via vår butik, men skriv en tydlig notering i rutan för övrig information. Vi återkommer till den mailadress som du angett under beställare vid eventuella frågor. 

Betalningsalternativ

I dagsläget har jag ett betalningsalternativ via postgiro. Betalningen ska vara inne inom 3 dagar efter beställning annars tas den bort. Produkterna skickas inte förrän betalningen är inne. 

Behandling av personuppgifter

Hela EU har sedan 25 maj 2018 en gemensam dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation). Syftet med GDPR är att du som kund ska känna dig trygg med hur företag och organisationer behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens hemsida www.datainspektionen.se.


När du beställer produkter via vår webbshop behöver du uppge de personuppgifter som är relevanta för att vi ska kunna leverera varan till rätt person och för att vi ska kunna fakturera för beställd order. Så länge det finns en pågående order eller samtal kopplade till en befintlig order så sparas dina kunduppgifter, dock som längst i två år. Därefter kommer endast uppgifter rörande transaktionen att sparas i sammanlagt sju år, i enlighet med Bokföringslagen. Uppgifter kan då inte kopplas till dig som person.


Du har rätt att när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Kontakta oss!